+36 30/391-9940 info@megtanulokvezetni.hu

Rólunk

2002. óta dolgozom oktatóként. Nap, mint nap azon dolgozom az elméleti oktatáson, illetve a közutakon, hogy a közlekedésre érett gépkocsivezetők kerüljenek ki a közutakra. A társadalomnak a közlekedés sajátos tulajdonsága. A hatályos KRESZ (1976. 01.01. hatályba lépett 1/1975. II.5 KPM-BM rendelet.)

A közlekedés célja. a személyes és vagyonbiztonság, és a testi épség szemelőt tartása. Az EU szabványoknak megfelelő közlekedés kultúra kialakítása. Fontos célnak tartom, hogy a tanulókban kialakítsam azt az értékítéletet, hogy csak maximálisan felkészülten szabad a közutakon közlekedni, a szabálytalanságokat, szabálysértéseket, konfliktus helyzeteket kerülni kell. A jogosítvány csak akkor lesz hosszú életű, ha szabályosan és biztonságosan közlekedünk.Fel kell tenni magunknak a kérdést, hogy mindent meg tettünk-e azért, hogy mind elméleti mind gyakorlati síkon felkészültünk az önálló közlekedésre.

Sajnos hazánkban egyre jobban romló tendenciát mutat a közlekedés sok a közúti balesetek száma.
Oktató pályafutásom megkezdése előtt autóbusz és teherautó vezetőként dolgoztam. A tapasztalataimat és a szakmai tudásom legjavát szeretném tanulóimnak átadni.

A tanfolyamok célja, hogy a jelentkezőket a segédmotoros kerékpár, motorkerékpár, személygépkocsi vezetőkké képezzem, hogy képesek legyenek szabályosan, önállóan, biztonságosan, hatékonyan, kulturáltan közlekedni, hogy csökkenjenek a közúti halálos balesetek száma. Feladatul tűztem ki a közlekedés zavartalansága érdekében a jogszabályok, helyes alkalmazásának a helyes alkalmazásának az elsajátítását. A közúti közlekedésben rejlő veszélyek felismerését és helyes megítélését.

A járművezetők mindenkori jármű feletti uralom birtokában megfelelően tudjanak reagálni az esetlegesen kialakuló veszélyhelyzetre. A közlekedési partnereket megfelelően tiszteljük, különösen a gyalogosokat, kerékpárosokat és a gyerekeket. A gépkocsivezetők mindig az út, látási, forgalmi viszonyoknak megfelelően közlekedjenek. A járművet műszaki szempontból nap, mint nap tudják ellenőrizni, hogy a jármű közlekedés biztonságának megfeleljen, az esetleges műszaki hibát kellő időben a gépkocsivezetők járművezetők felismerjék.

A múltban keresztvetélkedők rendezésével próbáltam népszerűsíteni a közúti közlekedés fontosságát, hogy már 14 éves kortól az általános iskolások is elsajátítsák a KRESZ fogalmait és közlekedési jártasságot szerezzenek.

Szeretném a közúti közlekedést megismertetni, megszerettetni sok-sok hallgatóval, mert azt, amit szeretnek azt, nehezen felejtik el. Minőségpolitikám lényege, nem a tanulók vannak értem, hanem én vagyok a tanulókért. Olyan maximális elméleti és gyakorlati tudást szeretnék átadni, amellyel a közutakon tudnak közlekedni a leendő vezetők. Tolerálni, értékelni tudják a lehetséges értékekhez képest mások szabálytalanságait. A közúti baleseteknél, műszaki hibáknál, emberségről, jó szakmai felkészültségről tegyenek bizonyságot. Kívánok minden leendő és tanfolyamot végzett hallgatómnak sok-sok balesetmentes kilométert a közutakon, hogy minden gépkocsivezető örömét lelje a vezetéstechnikában.

Tisztelettel:
     Simon László
     iskolavezető, oktató

JELENTKEZZ MÉG MA HOZZÁNK

Azonnal tudunk időpontot adni, hogy mikor tudsz hozzánk jönni tanulni. Szerezd meg nállunk minél hamarabb a jogosítványodat!

Képzéseink